Musta tuntuu

Blogi

Kalklitir-maalia makuuhuoneeseen

 
kalklitir.jpg

Ajattelin vielä viime viikolla maalaavani tyttöjen makuuhuoneet kalkkimaalilla, mutta taidankin säästää tänään tulleet Kalklitir-maalit omaan makuuhuoneeseemme. Väriksi valitsin uuden Nudo Grigion, joka näyttää, ainakin kuvissa, hyvän harmaalta, sellaiselta sopivan tavalliselta. Ja kelpo kaverilta A.S.Helsingön Thermal Grey -värille, jota valkkasin vaatekaapin oviin. En osaa vielä sanoa, laitanko Willow Boughs -tapettia yhdelle seinälle. Se saattaa nyt olla liian keltaista kokonaisuutta ajatellen. Kyllä se kuitenkin paikkansa löytää.

Remontti etenee pohjatöiden osalta. Pääsemme ensi viikolla maalaamaan jo jotakin, ainakin olohuoneen ja kattoja, todennäköisesti makuuhuonetta tai kahtakin. Keittiön seinät odottelevat vielä tasoitusta, samaten alakerran pienen vessan. Yläkerran kylpyhuone on aivan alkutekijöissään, se piti repiä aivan kokonaan auki – ymmärtänette miksi, kun ynnäätte nämä asiat: 1) puru, 2) suojamuovi, 3) ei vesieristeitä ja 4) kutakuinkin puhaltaen putoavat kaakelit. Ei siitä kuitenkaan sen enempää, kylpyhuoneesta(kin) tulee hyvä ja terve.

Ai niin, tein päätöksen keittiönkin suhteen: meille tulee musta Kvik. Valitsin lopulta myös parketinkin: Timberwisen Antique-tammea tulee, mutta siitä lisää tuonnempana.